Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

diumenge, 31 de maig del 2009

Crítica Falling Ball



Crítica del joc


És un joc ideat per el català Erteky i programat per el català Rolpege. Consisteix en deixar caure una pilota, però, hi han uns murs grisos que t'impedeixen caure tranquil, però aquests murs tenen forats i el teu objectiu es passar sense que la pantalla del darrere t'enxampi, però cada vegada va més ràpid! És un joc simple però, tot i així, és molt i molt adictiu.

Idea del joc


La idea del joc no és la més innovadora, si podrien afegir bonus de vida, relantitzadors de la pantalla, travessar murs o d'altres. Però tot i així, no és una mala idea de joc, el ser tan simple fa que sigui més fàcil d'entendre i de jugar.

2/5

Gràfics


Els gràfics són simples però cumpleixen la seva funció. No tenen que ser millors perquè tampoc és el seu objectiu. Tot i així, es podrien haver pulit més.

2/5

Jugabilitat


Al principi la pilota va tant lenta que et pots prendre un té mentres jugues... Però la cosa es comença a complicar quan la refotuda pantalla comença a anar depressa a partir del segon 100. Després la cosa no és tant fàcil i costa força més sobreviure...

3/5

Música


Té una música inicial, que tot i està bé, és repetitiva per la seva poca durada. Aquest potser és un del punts que no m'agrada del joc, però tot i així es pot posar la opció mute i així fer que no soni i posar la música que t'agrada a tu.

2/5

Controls


Els controls més simples que es poden tenir, les fletxes. No necessita ni més ni menys per aquesta classe de joc, simplement els controls ideals.
5/5

Puntuació final



2.9/5


Ànims, Erteky continua ideant jocs!! És un joc que no està gens malament per ser el primer, de la que esperem que sigui molt llarga, carrera com a creador de videojocs! Continua oferint-nos aquests vicis i no ens podrem desenganxar de l'ordinador!! :)


Clica i proba'l: Falling ball

Crítica feta per: Auledas.

2 comentaris:

Erteky ha dit...

Gràcies, gràcies

JaumeBG ha dit...

Toma! Joc de l'Erteky! Ara el jugo. ^___^