Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

diumenge, 17 de maig del 2009

Splitter

Per fi hi posa badges en Greg l'Splitter. Desitjava que en tingués des del 31 d'octubre, que va ser el dia en què vaig fer el walkthrough en els fòrums de Kongregate. Per sort ara té badges que seran simples d'aconseguir si et guies pel meu walkthrough quan necessitis ajuda en algun nivell.

Introducció


L'Splitter és un joc de puzzle en el què has de partir (split en anglès) cada peça de fusta per tal de que el teu personatge aconsegueixi les estrelles i passar-se cada nivell.

Walkthrough


Doncs aquí està el walkthrough a cadascun de les 25 estrelles dels 25 nivells d'aquest joc:
  1. Hello, world!
  2. Hello, joints
  3. Slope
  4. Gates
  5. Catapult
  6. Grapple
  7. Table
  8. Domino
  9. Balconies
  10. Stack
  11. How u doin, joints?
  12. Pendulum
  13. Pit
  14. Driving school
  15. Road's repair
  16. Only one
  17. Rocks
  18. Wall
  19. Swing
  20. Elevator
  21. Pusher
  22. Connections
  23. Bridge
  24. Core
  25. The last one
Aquest walkthrough també pot ser trobat aquí.

Crítica del joc


M'agraden els efectes de so, té bona música, per mi, és molt bona, però segurament hi haurà gent a la qual no li acabi de convèncer. El problema és que la música acaba essent repetitiva. Però el soroll que fa quan acabes un nivell t'anima a seguir endavant, 0.9.
La dificultat de l'Splitter no és difícil, però se'n va fent a mesura que vas completant cada nivell però en algun punt en necessitaràs, d'ajuda, 0.9.
Ah, el gràfics simplement són extraordinaris. El teu personatge, l'emoticona, està molt ben feta, i els ulls que miren cap al teu ratolí ho complementegen un munt. Les estrelles, els botons i el ganivet també estan fets molt bé. L'única cosa que pensa que hi falta, és un bon fons de joc, està bé aquest, però, el Civiballs, un joc amb uns gràfics molt semblants, té fons de jocs molt bonics, no com els d'aquest joc, 0.8.
El joc. Està bé i és divertit de jugar. És un joc relaxant i m'agrada molt. Té parts no tant bones, com per exemple que és repetitiu, però els primers 15 o 20 nivells són divertits de fer, 0.8.
Té uns controls molt bons. L'únic que has de fer és clicar amb el ratolí, el qual és molt fàcil i eficient, 1.
Ara ja sabem el total d'aquest joc, que és un 4.4 / 5. Diria jo que aquest joc està molt infravalorat. Està molt bé i crec que és molt millor que altres jocs de puzzle.