Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

dissabte, 23 de maig del 2009

Learn to fly

Tothom sap que els pingüins no saben volar... Tothom que no hagi jugat al Learn to Fly.

Exacte! Els pingüins, tal i com demostra aquest educatiu joc, sí que saben volar. I a més, saben utilitzar el Google i llegir la Wikipedia!


Introducció


La mecànica del joc és simple. Semblant, i molt, al Super Cart Hero i similars, s'ha d'aconseguir arribar cada cop més lluny amb l'ajuda d'upgrades, que es poden comprar amb els diners que guanyem cada cop que fem un vol o superem algun achievement del joc.

Crítica del joc


Ens trobem davant d'un joc amb una bona idea, tot i que no és molt original, amb molts aspectes a millorar i que clarament no es mereix la posició que té al Kongregate.

Idea del joc


La idea d'aquest joc està copiada de tot arreu, menys per la temàtica del mateix. Això dels pingüins és fantàstic, però la resta ja s'ha vist en anteriors jocs del portal:
2/5

Gràfics


L'estil és genial. No estem davant d'uns 3D autèntics, però la qualitat 2D dels mateixos és fantàstic.

Tenimun estil de dibuix, del pingüí i el fons excel·lent, i un sistema de menús molt ben fet. Les icones dels achievements estàn molt ben aconseguits i les transicions són perfectes:
5/5

Jugabilitat


Fàcil de passar-se'l, difícil de fer la hard. Hi hauria d'haver un mode de joc extra, això sí, i també manera d'aprofitar els diners un cop tenir tots els upgrades comprats:
4/5

Música


Rallant. Molesta molt a les orelles aquest repicar de tambors constant. Potser hi ha gent a qui li agrada, però a mi gens.
0/5

Efectes de so


Ben aconseguits
5/5

Controls


Fantàstics excepte per una raó. El joc, es controla amb el teclat, en canvi, els menús amb el ratolí. I molesta molt haver de passar del teclat al ratolí i viceversa.

Els menús s'haurien de poder controlar amb el teclat, o el joc amb el ratolí. I millor la primera opció.

3/5

Puntuació final


6.3/10

Walkthrough




Crèdits


Crítica per: Rolpege
Walkthrough: Tasselfoot