Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

dimecres, 27 de maig del 2009

Crítica de Battalion: Skirmish

Crítica del joc:
Battalion: Skirmish és un joc (de fet, més una demo que un joc) d'estratègia fet per urbansquall i que continúa amb l'estètica i la la mateixa línia que el joc del mateix autor Battalion: Nemesis.
Tot i que com que és una demo d'un sol nivell tampoc té massa a criticar, és un avançament que ha tingut força acceptació entre els usuaris de Kongregate amb prop de 120000 cops que ha estat jugat i amb una nota de 3,75.

Idea del joc:
El joc segueix la línia argumental de Battalion: Nemesis, i, tot i que no és una idea innovadora, ha estat molt ben aplicada. S'ha de dir que s'ha introduït canvis respecte la versió Nemesis que són remarcables perquè ajuden a millorar l'experiència de joc de l'usuari. Així, tenim doncs la possibilitat de moure la fàbrica de tancs, la possibilitat de portar els soldats en ala delta... Tot i així, encara s'ha de veure com s'aprofitarà això quan surti el joc complet.

Gràfics:
Els gràfics del joc són decents, tot i que no excepcionals. No és un joc que ressalti pels seus gràfics tot i que tampoc són dolents.

Jugabilitat:
La manera de jugar és força convencional per ser un joc d'estratègia per torns. Només cal fer servir el ratolí per dirigir els soldats allà on vols i fer-los atacar, així com activar alters opcions en el cas que els tinguin (crear unitats, ser recollider per un juggernaut...). Cal tenir present que quan mous la teva unitat has de pensar en moure i fer-la atacar (si pot) al mateix temps, ja que un cop ha acabat el moviment, si en la mateixa ordre no se li ha dit que ataqui no farà res més (afortunadament s'ha incorporat un botó per tornar enrera [Undo]).

Efectes de so i música:
Com que a mi no m'agrada sentir la música de la majoria dels jocs no valoraré si és bona o no, però sí que valoraré una cosa que sovint passa desapercebuda: el botó per apagar la música i els efectes. Com que sovint això no es posa cal destacar-ho.

Per acabar només cal dir que és una demostració entertinguda i que sembla que serà un bon joc. Si voleu estar-vos una estoneta amb algun joc i us agrada l'estratègia no dubteu a provar-lo.