Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

dilluns, 1 de juny del 2009

SHIFT 4

Doncs ja és el quart SHIFT que hi ha, el SHIFT 4. És un joc de lògica diferent una mica extrany però divertit. Si t'ha agradat aquest joc, ara juga a SHIFT, SHIFT 2 i també a SHIFT 3, que tenen tots badges.

Introducció

El SHIFT 4 és un joc de lògica en el que has de saltar (espai) i clicar el botó Shift per girar la pantalla. També tens la possibilitat de ficar el joc al teu iPhone o iPod (si és que en tens).

Walkthrough

Doncs aquí no us podré ajudar gaire. Perquè he vist que una persona sola ja tenia més de 10 vídeos... així que us passo el link de la recerca de YouTube.

Crítica

M'agraden els efectes de so. Encara que, com ja sabeu, és fàcil de que em convencin. Però sens dubte la música està bé. Sembla una música d'intriga o de que busques alguna cosa i et vindria aquesta musiqueta al cap, el qual li va molt bé a un joc de lògica com aquest, 0.9.
Si parlem de la dificultat, doncs jo diria que és una mica difícil. El 3 i l'1 em van semblar facilets a mi, però aquest no tant, 0.7.
Els gràfics són com qualsevol altre SHIFT, l'únic que canviaria seria la capçalera del joc (la cosa que fica "SHIFT" al menú principal), el qual vol dir que no s'hi han esforçat massa a canviar-ho... 0.6.
Igual que els gràfics, la jugabilitat és molt semblant o igual als altres jocs. Tot i així encara està bé, 0.7.
Almenys els controls estan bé perquè canvien a la idea de solament usar el ratolí i després clicar, clicar i clicar. Fer servir les fletxes i algun altre botó de tant en quan va bé, per canviar una miqueta, 1.
A aquest joc, jo li ficaria un total de 3.9 / 5. Potser penseu "Si que li has ficat baixa puntuació ¬_¬". Doncs, sí. És molt semblant a qualsevol altre SHIFT. Esperem que no hi hagi un SHIFT 5...