Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

diumenge, 7 de juny del 2009

Escape From Really Boring Island 3

L'Escape From Really Boring Island 3 és un joc divertit i fàcil d'apuntar i clicar.

Introducció

El teu personatge és un stickman i t'has d'escapar d'aquesta illa parlant amb dragons, enganyant a gent i fins i tot canviant el teu color de pell com va fer el Michael Jackson per guanyar el badge Dragon Chaser i 5 punts.

Walkthrough

Per segona vegada consecutiva he fet un walkthrough jo mateix, aquí està:





Altres jocs semblants

Aquí he ficat jocs similars que t'agradaran si t'ha agradat aquest.
  • Take Your Canvas Bags To The Supermarket
  • The Several Journeys Of Reemus
  • A Small Favor


  • Crítica

    Quasi no hi ha efectes de so. Si recordo bé, sol hi ha soroll quan cliques alguns botons, tampoc hi ha música de fons o res semblant a tal, 0.1.
    Sobre la dificultat. No n'hi ha gaire. És bastant facilet acabar el joc en 3 o 5 minuts, però es prou difícil i hib ha prou temps per una badge easy, en la meva opinió, 1.
    No hi ha gaire a dir sobre els gràfics, estan fets pèssimament. És un bon joc, però realment necessita bons gràfics que podrien ser tant bons com el Cargo Bridge, el Sonny 2 o The Several Journeys of Reemus, si fos així aquest joc tindria una puntuació bastant més alta, 0.6.
    La jugabilitat sí que està bé! M'encanta. Té parts gracioses, tràgiques i també de pensar, el qual el fa bo. És divertit de jugar i et garanteix un riure el primer cop que hi jugues, 0.9.
    Aquest joc té el ratolí com a control, el qual en un sentit és obvi per un joc d'apuntar i clicar, 0.8.
    TOTAL: Al EFRBI 3 li fico un 3.4 / 5 de puntuació. Sí, és una puntuació baixa. Però no hagués estat el mateix si tingués efectes de so i bons gràfics, que desesperadament en necessita.