Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

dijous, 4 de juny del 2009

Collabs

Una nova feature acabada de sortir del forn!

Tracta de les Collabs.

Què són?


Collabs, és la manera ideal de facilitar als programadors la seva feina, sense que s'hagin de preocupar per buscar tans de gràfics i música o fer-ho per ell mateix, i a la vegada tenir-ho tot com es vol...

O la millor manera de buscar un joc on posar-hi els teus propis gràfics/música sense preocupar-te de fer una merdeta amb un tutorial.

Sigui com sigui, les collabs et faràn la vida més fàcil tan si ets programador, grafista o músic i busques fer un videojoc currat per totes parts.

Concretament: Collabs és un minisite al Kongregate, on els usuaris pengen gràfics o música, i busquen votacions dels altres. Seria quelcom així com fer un videojoc i penjar-lo, però amb altres "matèries".

Això és lo superficial. El seu servei de veritat és perquè els grafistes i músics demostrin la seva habilitat, els programadors busquen qui s'adequa a les seves necessitats i parlen. Així, s'acaba tenint un "contracte" i grafista/músic s'uneix al programador i fan un videojoc.

D'aquí vé el nom, de col·laboració ^^

Com funcionen?


Bé, crec que ja m'he explicat suficient en el primer apartat, però omplir una mica això no fa més mal que als teus ulls de llegir tot això.

Doncs bé. Penges el contingut (gràfics o música) d'una manera similar a penjar jocs. Accedeixes a Comunity -> Colabs, i allà vas a Submit your Art & Sound now.

Seguidament, selecciones en la pestanya si vols penjar gràfics o sons (música). Introdueixes les dades, li dones el fitxer i ja està!

Falta esperar un whishper on et demanaràn contacte, si tens aquesta sort.

Si, en canvi, ets un developer i busques grafista o music, et vas mirant les creacions, i la que vegis que t'agrada, vas a l'apartat de whishper per l'autor i allà demanes contacte com et vagi més bé.

I si no busques developer o no busques grafista/music, sempre pots mirar les coses per diversió o pujar-les perquè ets més friki que jo xDD.

Conclusió


Bé, crec que ja no hi ha res més a explicar. Si no és així, o m'he explicat malament en alguns casos, comenteu i expliqueu-m'ho a mi :p

I sobre la característica... Jo la trobo impressionant, sense defectes... en fi: 10/10 (nota que no solc posar mai o quasi mai).

Escrit per Rolpege

3 comentaris:

JaumeBG ha dit...

Ol·lé!

Ferran ha dit...

Sembla bona idea aviam si es efectiva!

David Blay Pozo ha dit...

a tocar la bateria i aprendre guitarra xD