Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

dimarts, 2 de juny del 2009

Mezzo: Winter Edition

Aquí teniu un altre joc vell, que és el Mezzo: Winter Edition. El que m'ha picat la curiositat, és que el creador del joc és de l'hemisferi sud, ja que el joc es va publicat a l'agost, que aquí seria igual de fred que el gener o el febrer. És un joc de lògica.




Introducció

Has de fer que hi hagi un nombre parell de blocs de separació entre cada bloc de gel per tal de que s'uneixin. Si fas un nombre parell de separació, es crearà 1 bloc de gel al mig dels 2 blocs que hi havia anteriorment. No és dolent que es creï 1 bloc entre 2 d'ells, ja que alguns nivells ho requereixen.
El joc és de lògica i és del 2007, ha sigut jugat més de 100.000 cops i té un rating (rànking, votació) de 3.29 / 5.

Walkthrough




Crítica

No valen per res aquests efectes de so. La música no sé si és techno o què és... En tot cas, no m'agrada, 0.3.
El bo és que la dificultat és facileta, i si ho necessites, utilitzes el vídeo de dalt i ja tindràs la badge Global Warming Assistant, que és una medium, 1.
Els gràfics estan ben fets. Molt bé. M'agraden. El paisatge, els pingüins, els blocs, estan bé. 1.
La jugabilitat no és divertida. El joc és una mica avorridet. És repetitiu...0.6.
Els controls estan bé. Solament s'ha de clicar, 0.8.
Ja sabem el total, que és un 3.7 / 5. Si compares aquest joc amb qualsevol altre joc que s'ha escrit aquí, veuràs que són molt millors, no perquè ho diem nosaltres, sinó perquè ho diu el públic general, té un 3.29 / 5! És molt baix això! Potser és dels jocs més mal valorats amb badge, això sí, mereixudament.