Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

diumenge, 27 de setembre del 2009

A Quest for Idle (crítica)

El A Quest for Idle és un joc d'idle. Els jocs d'idle són jocs que es juguem mentres fas altres coses (mirar el teu correu electrònic, estar al MSN, etc.), i l'objectiu d'aquests jocs és que guanyes més punts, objectes, experiència, etc. com més hi jugues. AQfI (A Quest for Idle) és un joc d'idle diferent, ets un cavaller sense cavall que va matant a oponents (altres cavallers i animals) per guanbyar més experiència. Com més experiència tinguis, més alt nivell seràs. Pots comprar espases, pocions, plants i et pots tallar el cabell perquè sigui més divertit jugar-hi. També hi ha 5 medalles dins del joc i puntuacions (high-scores) que et faran voler jugar-hi més que cap altre joc.

Ara començaré amb la crítica de l'AQfI.

Jugabilitat: (si és emocionant o divertit jugar-hi o no ho és) Se suposa que els jocs d'idle, s'han de jugar mentres fas altres coses... Però si et fiques a jugar-hi, és divertit ja que pots fer coses com comprar objectes. Si mires com lluita el teu cavaller, és com veure una vídeo del YouTube, ja que no hi pots fer gaire, però m'agrada com lluiten l'un contra l'altre, ie l millor, crec jo, és que no hi ha ni talls, ni sang, ni res. La lluita entre els dos està guapa i és una lluita per torns (turnos en castellà) molt entretinguda. 0,8 (sobre 1).

Gràfics: Els gràfics han estat molt ben fets per el creador. Ho ha fet així com si fossing dibuixos animats. Són simples els gràfics però molt ben creats. L'armadura, ull, cabell i espasa del cavaller estan molt bé. També les pocions i plantes estan bé. Uns gràfics molt bons. 0,9.

Dificultat: No és difícil, si aquest tipus de jocs ho fossin molt de difícils, no els jugaria ni Déu. L'únic que s'ha de fer és comprovar de tant en quan, guardar i si pots, comprar coses noves (especialemnt espases noves). Però, és clar, si et tires els diners per tonteries, si que ho serà de difícil, així que guarda per espases. 0,8.

Efectes de so: He de dir que aquest joc no té absolutament res de so... Estaria bé si hi hagués música tranquil·la i després música de guerra quan estàs lluitant. També m'agradaria més aquest joc si tingúes efectes de so quan ataquessis el teu oponent, però no és el cas, així que li fico baixa nota a aquesta secció. 0,1.

Rejugabilitat: (si és prou bo per tornar-lo a jugar o no) La seva rejugabilitat és molt alta, ja que els jugadors volen els high-scores i les medalles. Una vegada que el juguis per primer cop, és quasi segur que hi tornaràs. Pot ser repetitiu el A Quest of Idle alguna vegada, o pots pensar que els preus de les espases són una barbaritat, però t'hi acostumes. Però, tristament, hi ha un dia en què dius que no hi tornes a jugar, i simplement no el jugues mai més... 0,8

Puntuació total per aquest joc...: L'AQfI, en general, és un molt bon joc. T'agradarà molt per una temporadeta. Jo m'ho estic passant bé jugant-hi i espero que a tu també t'agradi! La meva puntuació: 3,3 sobre 5. (puntuació mitja de Kongregate del dia 27/09/09: 3,26 sobre 5)