Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

dimecres, 9 de setembre del 2009

Entrevistes

Hola lectors! Avui, dia 9 del 9 del zero9, us anuncio que fa dos dies vaig tindre una idea: fer entrevistes a gent de Kongregate i ficar les entrevistes aquí a KatAKong. Preguntariem coses sobre ell/ella a Kongregate i així. Es podrien fer entrevistes com un cop al mes o més si es pot. També podriem fer entrevistes a usuaris que parléssin altres llengües, solsament necessitem traductors.

Entrevistes

Necessito que ho facin voluntaris que ja siguin col·laboradors. Els entrevistadors es pensarien les preguntes, sempre afegint humor si es pot, i entrevistarien a qui creguéssin que els usuaris de Catalonia voldrien i que els captés l'atenció (Shadowbladed, etc.).

Si surt 1 voluntari ens agradaria que fes com una entrevista per mes fins que no sapigués a qui fer-li. Si surten 2 o 3 voluntaris, que es parteixin la feina. Si surten més, doncs, ho reduirem a 3. I si no surt cap voluntari però un voluntari que no és col·laborador ho volgués fer, doncs el faríem col·laborador del blog. I si no surt cap voluntari ni d'un lloc ni de l'altre, doncs la idea s'anirà a la m.

Traductors

La idea és que si es vol fer una entrevista a un usuari d'una altra llengua (Greg, morrrr, etc.) doncs l'entrevistador li donaria les preguntes que vol fer al traductor, i el traductor faria l'entrevista (poden sortir traductors d'una llengua més d'una vegada).

Comenteu si us interessa!

Als que els hi agradi la idea i vulguin participar-hi, que facin un comentari (fiqueu el vostre nom sobretot!) a aquest article. Si voleu ser traductors, dieu el nom de la llengua que volgueu fer al comentari (tots sabem castellà, així que aquest es donarà per suposat). També podeu fer les 2 feines si voleu.

2 comentaris:

JaumeBG ha dit...

A mi m'agradaria fer traduccions a l'anglès.

- ha dit...

M'ofereixo com a entrevistador ^^