Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

dimarts, 8 de setembre del 2009

El Challenge 9


The Challenge 9, en català, El Challenge 9, és un concurs patrocinat per una pel·lícula que es diu "9" que és de ciència ficció, etc., etc. en el que pots aconseguir un tíquet per guanyar varis premis.

Com aconsegueixo el tíquet aquest?

Juga al Little Wheel i passa't el joc per complet.

Necessito ajuda en una part, ajuda'm!

Val, mira aquest vídeo de YouTube que t'ajuda a passar-te'l per complet.

Què dius que puc guanyar?

Doncs, això que veus a la teva esquerra; 1 persona guanyarà una PS3 i una DVD de la pel·lícula Coraline, i 9 persones més guanyaran un DVD de la pel·lícula Coraline i ja està.

Què és això de "9 Secret Words Challenge"?

Això és un altre concurs en el que has d'endevinar unes paraules que pots llegir en els articles dels perfils de Stitchpunk, bèsties i el científic. Després d'aquesta entrada, el Rolpege us ajudarà amb unes quantes paraules que us donaran 9 punts cadascuna.

I fins quan això?

El "9 Secret Words Challenge" fins l'11 de setembre, la diada de Catalunya (divendres), i pots obtindre el tíquet fins el 13 de setembre (diumenge). I els premis els donaran més o menys, el dilluns 21 de setembre.

Quines són les probabilitats que em toqui?

Segons les lleis oficials, no podràs si ets resident a Puerto Rico, Mèxic, Quebec i Austràlia, si és que ho és algú! I després depèn si tens molta sort o no entre els més de 10.000 participants que hi haurà.