Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

dissabte, 3 d’octubre del 2009

Tutorial: Accedir a la taula de puntuacions del Kongregate

Accedir a la taula de puntuacions del Kongregate, és cosa fàcil. Tot i així, hi ha alguns usuaris que no ho saben fer. Per a aquests, doncs, aquí va un tutorial!

Pas 1: Accedir a la taula de puntuacions
Hi han dos maneres d'accedir a la taula de puntuacions del Kongregate. La primera, mitjançant les pestanyes. La segona, mitjançant els Quicklinks.

Pas 1.1: Accedir a la taula de puntuacions mitjançant les pestanyes


Com sabeu, tots els jocs porten el xat del Kongregate incorporat. Com alguns haureu notat, aquest té tres pestanyes al capdamunt.

La primera, chat, ens permet accedir al xat del joc. La segona, game, ens permet accedir a la informació sobre el joc, creadors, descripció, instruccions, etc. Aquesta informació, també la podem trobar sota el joc. L'última badge, achievements, és la que ens interessa. Aquesta pestanya, no sempre és la mateixa. En el cas de que el joc no tingui ni scores ni achievements (cartes, badges, tiquets, etc.), rebrà el nom de More games, i si la cliquem, ens portarà a una llista aleatoria d'altres jocs del Kongregate. En el cas de que el joc tingui scores, però no tingui achievements, es dirà High scores, i ens permetrà accedir directament als scores. Perfecte! És el que busquem.

Però, si el joc té achievements i scores, la pestanya es dirà achievements, i si la cliquem, ens mostrarà els achievements del joc. Així doncs... com accedim als scores?

Doncs si us hi fixeu, a sobre de la llista d'achievements, hi ha un link:


Aquest link, ens portarà a la llista d'scores.

I ja ho tenim! Aquesta és la manera d'accedir als scores mitjançant les pestanyes.

Pas 1.2: Accedir a la taula de puntuacions mitjançant els quick links

També hi ha una manera, més fàcil, d'accedir als scores.



Aquests links, anomenats quick links, són una manera fàcil d'accedir a diverses opcions relacionades amb el joc, i es mostren sempre sobre el joc.

Instructions, ens ensenyarà les instruccions del joc. Rate, ens donarà l'opció de valorar-lo de l'1 al 5. Add to favorites, afegirà al joc als favorits. Tip Jar, és per donar diners al creador. Scores, és el quick link que ens busquem. El que fa, és mostrar-nos la taula de puntuacions al lloc on hi ha el xat. Els següents quick links, són variables, i depenen de les reds socials on hi tinguis compte, i coses d'aquestes...

Pas 2: Entendre la taula de puntuacions
Ara aprendrem com funciona la taula de puntuacions:

El primer que podem seleccionar, és decidir quins scores veurem:


Today ens permetrà veure els millors scores del dia en el que ho mireu. Last 7 days, ens ensenya els millors scores dels últims 7 dies. All time, els millors scores mai fets en aquell joc des de Kongregate. Finalment, Friends, ens ensenya les puntuacions dels nostres amics al Kongregate.

També podem seleccionar el mode:


Aquesta opció, no apareix en tots els jocs, sino als que tenen més d'un mode d'score. I què és un mode? Us ho explicaré en un exemple. Imaginem un joc, en el qual hi ha un survival: I aquest survival, té temps i zombies. Un mode de score, podria ser quan has durat. Un altre, els zombies que has matat.

Des d'aquest quadre, pots escollir quin score mirar.

Els jocs que només tinguin un estil d'score, no mostraràn aquesta opció.

Conclusió:
Espero que hagueu entès el tutorial, i que a partir d'ara sapigueu accedir a la taula de puntuacions del Kongregate, i l'entengueu correctament!

Salut!
Rolpege