Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

divendres, 23 d’octubre del 2009

Infected Fury Month

Ei gent! Kongregate ha llançat una cosa nova que durarà fins el 20 de novembre que es diu "Infected Fury Month", en català "Mes la de Fúria Infectada". Cliqueu aquí per veure de què va tot això!

Introducció

Es tracta d'un mes especial en la que hi haurà una lluita entre zombis i persones normals. Ves al teu perfil de Kongregate, potser t'han infectat i ara ets un zombi, ves al link d'abans de dalt ↑ i veuràs que pots escollir entre ser "Survivor" (supervivent) o "Zombie". Sent qualsevol dels dos pots canviar el teu avatar a un d'especial (ara entrarem més a fons en aquest tema), infectar els altres i guanyar punts per cada persona que has infectat. La raó d'aquest esdeveniment, és anunciar el Left 4 Dead 2

Avatars

Aquí veieu la varietat d'avatars que podeu escollir, que són els de zombis a dalt i els de supervivents a sota. N'hi ha 7 per escollir, tria el teu!

Com infectar a altres/entrenar als altres

Si ets Zombie, podràs infectar a altres usuaris no-infectats i no-entrenats entrant al seu perfil i apretant el gran botó d'infectar que hi ha al costat del nom. En el cas de ser un supervivent, podràs entrenar altres usuaris no-infectats i desentrenats, entrant al perfil, i apretant el botó d'entrenar. Només podràs entrenar/infectar 2 usuaris per dia, i tres si tens l'avatar especial.

Zombis vs Survivors

Has d'intentar que guanyi el teu bàndol, trainejant/infectant tantes persones com puguis!

No hi vull participar en tot això...

Que no hi vols participar? Doncs ves aquí i veuràs una opció que diu "Opt Out", clica-la i ja no et podran infectar ni totes aquestes ximpleries!

1 comentari:

JaumeBG ha dit...

VISCA ELS ZOMBIIIIISSSSSSSSSS!!!!! >:D