Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

dijous, 1 d’abril del 2010

Tornen les cartes del Kongai!

Doncs, avui, 1 d'abril, han tornat les cartes del joc aquell de cartes que es diu Kongai. El Kongai és un joc online de cartes fet per Kongregate. Des del novembre que no surtien cartes de Kongai, i avui Kongregate n'ha tret de noves.



Per guanyar aquesta carta que es diu "Starbuck", heu de completar un 'challenge', un tipus de badge però sense premi en punts, en el joc Mushroom Madness 2. En aquest joc s'ha d'aconseguir 5 medalles dins del joc. El joc té com 30 medalles, així que guanyar aquesta carta és bastant fàcil.

Bona sort!



I també avui, és el dia dels innocents als EUA, així que és típic que es gastin bromes com aquí fem el nostre dia dels innocents, el 28 de desembre. La broma de Kongregate ha sigut filtrar paraules al xat. Hi ha unes 30 paraules filtrades, una llista completa es pot trobar aquí. Al xat, deies una paraula com 'games' i un cop premies l'enter et sortia la paraula diferent, en aquest cas et surtia 'BRAINZZZ' (CERVELLSSS). Aquest filtre per tant podia treure moltes confusions als xats anglesos. Malauradament, nosaltres la majoria d'aquest paraules no les fem servir, excepte algunes excepcions, així que suposo que no ens haurem rigut tant com en els xats en els que es parlà l'anglès.
I dins d'un any, l'1 d'abril del 2011, serà el pròxim cop que Kongregate farà això, però farà una broma diferent (esperem).
També s'han fet altres bromes, com per exemple, al Platform Racing 2, avui els controls estaven canviats i si volies anar a la dreta, et feia anar a l'esquerra, etc.
Però totes aquestes bromes sol duraran fins que als EUA sigui el 2 d'abril. Així que disfruteu-les mentres pugueu!