Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

diumenge, 4 d’abril del 2010

Resultat de l'enquesta de març

L'enquesta del passat mes de març preguntava "Què és el que més t'agrada de Kongregate?". 17 persones van votar en aquesta enquesta i el resultat és el de la imatge.

  • Al 41% dels votants el que més els hi agrada de Kongregate és Catalonia, la sala de xat del Shadowbladed. 7 persones han votat per Catalonia ja que els hi agrada la comunitat de catalans a Kongregate i els hi agrada parlar.
  • Al 23% dels votants el que més els hi mola de Kongregate són els badges implementats en alguns jocs que et donen una recompensa per jugar jocs. 4 persones han votat pels badges perquè els hi agrada guanyar aquestes recompenses per jugar jocs.
  • Al 35% dels votants el que més els hi agrada és la varietat de jocs a Kongregate. Kongregate té més de 26.000 jocs en la seva web i molts d'aquests jocs són molt bons i per això 6 persones han votat per la varietat de jocs.
  • Al 0% dels votants el que més els hi agrada són els Collabs. Els Collabs són un apartat de Kongregate on els usuaris poden ficar-hi el seu art, ja sigui cançons pròpies o art seu.
  • Al 0% dels votants el que més els hi agrada és el Forum. Al Forum, pots preguntar preguntar dubtes, jugar a jocs, parlar del que vulguis, entre altres coses.
Doncs gràcies per participar en l'enquesta si hi vau participar.
Per ara no hi haurà cap enquesta ja que no se'ns ocorreix cap pregunta... Si a tu se t'acudeix alguna pregunta que podriem fer per l'enquesta d'abril, dis-nos-ho si us plau!