Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

dijous, 18 de març del 2010

Mnikongcurs: Comença la compta enrere!

Katalans de Congregate,
Prepareu-vos perquè ara sí que ja el tenim aquí! Com ja sabeu demà comença el minikongcurs que va organitzar en JaumeBG. De moment els participants que tenim són els següents:
  1. JaumeBG
  2. DBlay
  3. Shadowbladed
  4. Altimiras
  5. Auledas
  6. Litus
  7. bascom
  8. ocelotkiller
  9. Fegocito
  10. casimodo
  11. Galazan
  12. superpan
De manera que si tenim algun despistat que no encara no s'ha apuntat i ho vol fer encara té (poc) temps. Com podeu veure, en JaumeBG es troba també entre els participants, de manera que qui serà el que us torturarà ficant els jocs seré jo, en Guillem14! MUAHAHA! (ho reconec, no m'hi apunto per no perdre el títol XD)
Bé, quan acabeu de tremolar us explicaré com anirà exactament la cosa, per recordar-ho als participants de l'antiga edició i per informar-ne als de la nova.
Com ja sabeu aquesta nova edició es dividirà en 4 rondes de 9 dies cadascuna, i a cadascuna li correspondrà un joc on els participants haureu de procurar de fer la màxima puntuació que pogueu. Per revisar les puntuacions, la compta de Katakong a Kongregate (KAKCorp) us afegirà d'aquí a poc com a amics per així poder comparar les vostres puntuacions. El jugador que tingui una puntuació més elevada en cada joc rebrà 10 punts i els altres rebran punts segons la seva puntuació en proporció al primer (les puntuacions s'arrodoniran a l'enter més proper). Així es farà la llista de classificats amb les puntuacions de tots els participants, que s'actualitzarà a l'inici de cada ronda. El premi seran 15, 10 i 5 punts per als tres finalistes respectivament.
L'aparició dels articles on sortirà el joc triat (que serà absolutament confidencial, ja que quan faci l'article el donaré al gos perquè se'l mengi... No, perquè no tinc gos) sortirà en aquest mateix blog exactament els dies 19 (demà!), el 28/03, el 06/04 i el 15/04 (d'aquest any, per suposat) cap a les 19.00 hores.

Bé, crec que no me n'oblido de res, ara us toca a vosaltres demostrar les vostres habilitats de jugador!


(s'informarà de possibles futurs canvis o imprevistos corresponentment al blog)