Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

dissabte, 6 de març del 2010

MiniKongkurs: Primavera 2010

Bona tarda a tothom! Us en recordeu del Kongkurs? Doncs ha tornat!

Introducció

El Kongkurs ("MiniKongkurs" aquest cop ja que serà més curt que el primer Kongkurs), és un concurs presentat per Katakong i que pretèn que els usuaris de Kongregate que parlin català competeixin per arribar a ser el millor de tots els participants. El MiniKongkurs es jugarà durant les vacances de primavera, o vacances de Setmana Santa.

Com funciona?

El sistema del Kongkurs està basat en rondes. Cada ronda dura 9 dies, i en aquesta setmana i mitja els concursants competeixen entre ells. Anem a explicar-nos millor:

Comença una ronda → Un nou article al blog. Aquest article, explica el joc al que hauràn de jugar els participants.

Un cop finalitza la ronda, es presenta un nou article al blog. Aquest article publica els resultats, la puntuació total, els punts de cada jugador en aquell joc i els punts globals (sistema de punts explicat més endavant).

Al final de tot, es comparen els punts globals dels jugadors, i qui en tingui més guanya. En cas d'empat, s'afegeix una ronda més de "mort súbita", en el que els jugadors s'enfronten en un joc, i qui té la puntuació més alta guanya.

Sistema de punts: Al finalitzar una ronda, es donen X punts Kongkurs a cada jugador que hi hagi participat. Al guanyador de la ronda, se n'hi donen 10, i als altres, un número de punts proporcional segons dictin els scores, i arrodonit a l'enter més proper.

Rondes: El número total de rondes del MiniKongkurs és 4. El principi de les rondes serà: 19 de març, 28 de març, 6 d'abril i 15 d'abril.

El premi

15 punts pel primer, 10 punts pel segon i 5 punts pel tercer. Els premis seran otorgats gràcies al Shadowbladed i l'AlisonClaire.

Participants

Teniu temps d'apuntar-vos en el MiniKongkurs: Primavera 2010 fins el 19 de març del 2010 a les 15:00h. Aquí ficarem una llista de participants. Si voleu participar-hi, deixeu un comentari en aquest article o deixeu un shout o whisper a l'usuari KAKcorp. Un màxim de 30 usuaris hi podran jugar.
  1. JaumeBG
  2. DBlay
  3. Shadowbladed
  4. Altimiras
  5. Auledas
  6. Litus
  7. bascom
  8. ocelotkiller
  9. Fegocito
  10. casimodo
  11. Galazan
  12. superpan
  13. -
  14. -
  15. -
  16. -
  17. -
  18. -
  19. -
  20. -
  21. -
  22. -
  23. -
  24. -
  25. -
  26. -
  27. -
  28. -
  29. -
  30. -

7 comentaris:

JaumeBG ha dit...

Jo vull jugar-hi! M'hi apunto. :D

bascom ha dit...

Falten només dos dies!!

Els jocs que entren al kongkurs s'anunciaran aquí al katakong? I aquest cop qui és l'organitzador/qui escull el joc?

Galazan ha dit...

Jo m'hi vull apuntar! Però quan clico a dalt em duu a la mateixa pàgina!

JaumeBG ha dit...

Galazan, estàs apuntat per al MiniKongkurs: primavera 2010!

Bascom, els jocs que entren, sí, s'anunciaran aquí al Katakong. Per cada ronda es farà un article amb un joc nou per jugar i amb les classificacions. L'organitzador aquest cop, és el Guillem (Guillem14) i em sembla que potser el Rolpege l'ajudarà, però no n'estic segur.

Guillem ha dit...

l'organitzo jo perquè així no hi hagi sospites ni teories conspiratòries estranyes... ¬_¬ (bé, de fet és perquè em feu por i no vull perdre el títol de campió del kongcurs davant de ningú :S XDD)

superpan ha dit...

Mhi apunto! soc en superpan

superpan ha dit...

Toma ya! Tomeuvoso pel cul! He entrat JUST! YYYYYYYYIIIIIPPPPPPPPPPPPPI !!!!!!!!!