Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

dilluns, 8 de març del 2010

Jocs en Beta

Els jocs en Beta són jocs que encara no s'han acabat de crear del tot però en els que el creador el publica per un públic depenent del nivell per saber-ne la seva opinió i si hi ha algun problema o alguna cosa així. Els jocs en Beta són jocs que aviat es publicaran per tot el públic però que de moment encara s'estan acabant de crear.El Remnants of Skystone és un joc en el que de moment per provar l'estat en Beta has de ser un mínim de nivell 10. Aquest joc és un joc creat pels administradors de Kongregate, i de moment sembla que a la gent li agrada. És un joc online i de rol (MMORPG en anglès).
El Heroes of Kung Fu és un joc que està en Beta des d'avui i que per jugar-hi de moment has de ser un nivell igual o superior a 25. En aquest joc ets un personatge que vol convertir-se en un personatge èpic de la guerra. Els jugadors fan varis quests (missions), moltes batalles contra l'ordinador i fins i tot poden fer esclaus!
Finalment, el Battle: Realms at War és un joc en fase Beta que requereix al que de moment vulguin jugar ser de nivell 30 com a mínim. És un joc online també i de rol. Estàs en una cova extranya i movent-te i lluitant aniràs descubrint com és aquesta cova. També pots lluitar contra altres jugadors, agrupar-te amb ells per lluitar contra monstres i moltes altres coses. Pots jugar contra l'ordinador o contra un contrincant real (online).