Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

dimecres, 20 de gener del 2010

Mass Efect 2 Quest

Avui hi ha un nou quest (pronunciat qüest) a Kongregate, es diu Mass Efect 2 Quest i està patrocinat per un joc amb el mateix nom. Per guanyar la medalla Assemble Your Team has de guanyar sis badges diferents. I aquí a Katakong hem pensat que us aniria bé una petita ajuda per cadascun d'aquests badges.

Upperclassman Badge (Elona Shooter)
Aquest badge és un badge medium i requereix arribar al nivell 10 de l'Elona Shooter (nivell 10 del teu personatge, no del joc). Per arribar-hi, us recomanem el següent: 1. jugueu al joc en la dificultat anomenada Casual Mode, que és la dificultat més fàcil. 2. Al principi podeu escollir ser Rogue, Hunter, Sheriff o Militia, doncs escolliu ser Hunter (caçador en català) que és el millor dels quatre que es poden escollir. Al final de cada dia aneu al Inn i utilitzant 3 AP compreu Have dinner que us donarà més experiència el pròxim nivell si el completeu. 3. I ja està, no hi ha més recomanacions, creiem que amb això ja pots passar-te els deu nivells pel badge.

AMU Learner's Permit Badge (Cube Colossus)
El badge que s'ha de completar del Cube Colossus és easy i el que requereix és fer un combo (combinació de punts que es pot fer de diferents maneres) de 15.000 punts i després completar aquell nivell guanyant-lo. Realment crec que és senzill guanyar aquest badge així que l'únc que s'ha d'aprendre és com maejar la teva nau.

Short Circuit Badge (Electric Box)
Aquest badge és easy també i és facilet també. L'únic que requereix és completar els primers quatre nivells de l'Electric Box. En cas de que tingueu alguna dificultat cliqueu això que us ajuda dels nivells 1 al 15.

Mortal Strikes Badge (Rage 3)
També és easy aquest badge i l'únic que requereix és matar a trenta contrincants. Ens sembla que tampoc cal ajudar-vos en aquest i si teniu algun problema llegiu-vos les instruccions!

Training Day Badge (Tactical Assassin 2)
Aquest badge és easy i requereix completar la primera missió. Si teniu algun problema cliqueu això que us ajudarà a passar-vos la missió pel badge.

Party of Five Badge (The Last Stand 2)
Aquest badge és medium i el que requereix és ajuntar-se amb quatre altres supervivents de l'atac dels zombis. Us recomanem aquí que al final de la missió busqueu a on estigueu per més supervivents i mentres jugueu assegureu-vos que no s'apropin gaire als teus companys. No us oblideu de donar-los també armes!

Fins aquí l'ajuda en aquest quest, afanyeu-vos en aconseguir aquesta medalla, sol teniu fins l'1 de febrer! Fins a la pròxima!