Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

dimarts, 21 d’abril del 2009

Open Doors 2

La segona versió d'Open Doors ja és aquí! Open Doors 2 és aquesta nova versió, que també té badges!

Introducció


Has de passar les portes amb el teu personatge, el quadrat, cadascun d'aquests 36 nivells que aquest joc té per guanyar tots els badges.

Crítica


Molt millor que Open Doors (1), crec jo.
Amb millors gràfics, amb una pantalla de joc amb alta definició. També té vores, portes i el teu personatge estan ben fets, 1.
El soroll o música és una mica molest, no m'acaba d'agradar, se suposa que ha de ser relaxant, però no ho fa, alemnya a mi, 0.4.
Jo classificaria la dificultat d'aquest joc com a mitjà, és molt fàcil guanyar els dos mediums i la carta, però dificilet d'acabar-se el joc, encara que tampoc li'n diria impossible... 0.8.
El joc és bo, com la primera versió. És simple però pot ser complicat també, 0.8.
Els controls d'aquest joc són bastant similars, o fins i tot iguals, que la seva versió prèvia, però això no els fa dolents, ja que és fàcil de manejar, 0.8.
Així que, el total de la calificació d'aquest joc, és un 3.8 / 5, el que el fa un bon joc, i una bona elecció per a badges, però la música no m'ha convençut.

Walkthrough


En Tasselfoot ens dóna un walkthrough, que és molt apreciat. Aquest walkthrough es pot trobar a ArmorGames, o pots anar aquí pel primer vídeo, i aquí pel segon.

In English.