Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

dissabte, 13 de febrer del 2010

Elements (crítica)


Doncs com potser us haureu fixat aquest article sobre un joc és una crítica i no un walkthrough. Doncs, sí, avui us faig una crítica sobre el joc Elements, un joc d'un creador de jocs que es diu zanzarino, aquest és el joc al que li han afegit badges més recentment. L'Elements és un joc de cartes online en el qual pots ser diferents elements de la naturalesa (temps, aigua, foc...) i es pot jugar en diferents modes (PVP, PVP Duel, controa l'ordinador...). Doncs, per mi, és però que molt millor que el Kongai, el joc de cartes oficial de Kongregate. I sobretot, una de les millors coses del joc, és que és 100% gratuït a diferència de jocs com Bloons Tower Defense 4, Kongai, Battalion: Arena, entre altres en els que pots pagar per una part restringida als que paguen. Aquest joc té quatre badges (et pot donar 65 punts en total).

Enllaços
Introducció
L'objectiu en aquest joc és, com en qualsevol joc de cartes, guanyar al teu oponent. Per guanyar-lo has d'utilitzar diferents cartes i estratègies. Si guanyes al teu contrincant guanyaràs diners i si perds en perdràs. Amb diners pots comprar-te cartes i també pujar-les de nivell (upgrade en anglès); també pots vendre cartes si no les necessites. Això de pujar cartes de nivell et permet que les cartes sigui més barates o que siguin cartes més bones i útils.

Crítica
So: La música d'aquest joc està bé i és relaxant a l'escoltar-la, i és la música típica d'aquest tipus de jocs. Els sons i efectes de so estan molt bé ja que hi ha un so diferent per cada cosa com per exemple, jugar una carta, "matar" una carta i altres efectes també estan bé, 0,9.
Difficulty: La dificultat del joc és regular, no és molt difícil guanyar tots els badges, però sí que es tarda molt guanyar-les totes. Hi ha coses bones de la dificultat com per exemple que és fàcil recuperar diners després de perdre-ho o gastar-ho tot, 0,7.
Gràfics: Els gràfics són molt espectaculars, m'agraden molt a mi. Totes les cartes tenen un dibuix únic i diferent. La qualitat d'imatge del joc també està molt bé. Per a mi els gràfics d'aquest joc són dels gràfics més bonics que he trobat en jocs d'aquests, 1.
Jugabilitat: Jugar aquest joc és divertit un cop entens com es juga. És adictiu i divertit. Aquest joc de cartes és ràpid, el qual està bé sobretot perquè no has d'esperar gaire perquè et torni a tocar, 0,8.
Controls: El joc sol necessita jugar-se amb el ratolí, el qual ga que els controles estiguin bé. Però entendre el joc ja és més difícil d'entendre que les instruccions d'un joc normal, 0,6.
Total: Jo califico aquest joc amb un 4.2 / 5. M'ha agradat molt aquest joc i també m'agrada el concepte de jocs de cartes online multijugador i tot això. La calificació dels usuaris de Kongregate és de 4,35 / 5.