Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

dissabte, 5 de desembre del 2009

Moltes noves Developer APIs del Kongregate

Kongregate s'ha posat les piles, i ha creat pilons i pilons d'APIs preparades per a fer servir.

Aquí farem un repàs de totes, des de les conegudes fins a les més noves.

Kongregate, té dos APIs que contenen altres APIs a dins.

Kongregate Client API

API que conté moltes funcions preparades per a usar

Web Services API

Aquesta API és necessaria per a les microtransaccions Kred (és a dir, pagar amb diners reals coses del joc), però també serveix per usar el compte de Kongregate en el joc, per exemple, per usar-la en algun joc online.

A dins de la Kongregate Client API, hi tenim 6 APIs més:

General Services API

Aquesta API conté coses generals, que permeten al joc conéixer el nom de l'usuari, si és Administrador, Moderador, el seu nivell, els seus punts, i fer que surti una finestra de registre si l'usuari és Guest (no registrat).

Kongregate Statistics API

API que tots segur que coneixeu. És l'encarragada de gestionar els scores, les badges, els challenges i els tickets que es poden aconseguir en el joc.

Shared Content API

La Shared Content API va ser novetat fa poc, però ara és, comparada amb les més noves, força vella. Permet compartir contingut creat al joc amb altres usuaris de Kongregate, com crear nivells, creador de personatges, etc.

Chat Integration API

Nova API que de moment està en Beta privada. Permet al joc crear una nova pestanya de xat, on es poden comunicar diversos usuaris com veiem a la pestanya Match chat del Battalion Arena, on el joc mateix pot deixar-hi missatges (com un xat amb la màquina), o on fins hi tot si poden mostrar imatges i altres elements multimedia. Exemple

Microtransaction Client API

API que juntament amb la Webservices API permet al jugador comprar amb diners reals, coses de dins del joc, com roba per al personatge, nivells extra, etc.

Avatar API

L'API novetat, que com tots haureu vist amb el Dragon Age Journeys, permet que el joc crei un avatar i l'afageixi a l'usuari.

Secció d'APIs per a més informació