Header bar

Anuncis

Mostra/Amaga els anuncis

ENS HEM MUDAT! Nou blog: Katakong.co.cc

divendres, 14 d’agost del 2009

Cinquena Ronda!

La taula de puntuacions és la següent: http://img9.imageshack.us/img9/7953/puntuacionsquartaronda.jpg

Temporalment, el guanyador és en Guillem14. A veure quan trigueu a canviar la situació. ;)

Arribem, doncs a la cinquena ronda, l'antepenúltima del Kongcurs, i el joc afortunat és... *trrrrrrrr* (tambors de suspens):


Vull jugar-hi i guanyar punts! Com ho faig?

Senzillament entra al mode Bounty Run i posa't a matar glooples com un desesperat. Però (sempre hi ha un però, no podia ser tan fàcil) heu de posar-vos en el mode Hardcore. Com activar el mode Hardcore? Heu de clicar al símbol que hi ha a l'esquerra del menú on apareix una rodona i una espasa, quan aquest deixi de ser gris voldrà dir que heu activat el mode hardcore.


Fins quant?

La cinquena ronda comença avui, dia 14, i acaba eentre els dies 26 i 27 (el 27 se suposa que comença la sisena ronda).


Com envio el meu score fins a vosaltres?

L'score s'enviarà, en principi, automàticament cada cop que acabeu una partida. Tot i així, jo us recomanaria que fessiu un screen-shot (amb el botó PrtSc) cada cop que feu una puntuació alta per tal d'assegurar-vos-en de que us la contarem. Si la high-score no s'enviés correctament i com que els dos organitzadors es troben de vacances podeu enviar-me els screen-shots a mi, que m'han deixat de "responsable". *muahaha* (ja sabeu que jo mai faria trampes ;)) Envieu, doncs, els screen a l'adreça següent (on els organitzadors podran també comprovar-los) --> catalans01@gmail.com

Ara, com diria el Rolpege:
Sort i...
temps!